welkom bij M-Age Beautysalon


In de hectiek van alledag is een bezoek aan de Beautysalon een aangename traktatie voor lichaam en geest.

De belangrijkste reden dat u naar de schoonheidsspecialiste gaat, is dat u er alle belang aan hecht om de kwaliteit van uw huid te verbeteren, dan wel te behouden. Andere zeer goede redenen zijn, het oplossen of het verminderen van een huidprobleem of gewoon even lekker ontspannen.

 

Graag geven wij u een rondleiding in ons uitgebreide assortiment in schoonheidsbehandelingen en bijbehorende producten.

In een ontspannen, professionele en luxe sfeer, kunt u bij M-Age Beautysalon terecht voor zeer uiteenlopende schoonheidsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen en jongeren. Hierbij staan uw wensen centraal. Bij ons bent u aan het juiste adres voor ontspannende behandelingen en doeltreffende behandelingen om uw huid te verbeteren of te verjongen. Wij gebruiken in de salon de producten van Medik8, Image Skincare, Mesoestetic, LavieSage en Universal Contour Wrap.

 M-Age Beautysalon ontvang u met een warm onthaal.  

Nieuws

M-Age Beautysalon genomineerd voor de Top 100 beautysalons in Nederland

Afgelopen maand kregen wij het bericht binnen dat M-Age Beautysalon is genomineerd voor de Beautysalon Top 100. Met trots willen wij dit bericht met u delen en u bedanken voor alle vertrouwen en steun. Deze nominatie voelt als een groot compliment en  aanmoediging. Hartelijk dank!

 
 

Nu in de salon: Wetenschappelijke huidmetingen met advies op maat

Hoe meer inzicht wij in de conditie van uw huid krijgen hoe beter wij behandelingen en resultaten kunnen afstemmen op uw huid en wensen. Natuurlijk kunnen wij met het blote oog na jaren lange ervaring heel veel vaststellen. Maar het proces van uw huid begint altijd in de diepere lagen en komen pas in de loop der tijd naar uw huidoppervlak. Met de wetenschappelijke huidanalyse apparaat kunnen we verschillende metingen verrichten om zo de structuur en conditie van jou huid objectief te beoordelen. De huidanalyse vindt plaats voorafgaand aan de behandeling of productadvies.

Druk hier voor meer info

Nu in de salon: Fusion Meso Pen Behandelingen

Daar waar al mooie resultaten werden behaald met de Dermaroller, gaat de Fusion Meso pen nog een stapje verder. De Fusion Meso pen werkt sneller, is minder gevoelig en werkt nog effectiever en nauwkeuriger. Fusion Meso pen behandeling mag één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Druk hier voor meer behandelingen en verdere info

 

 

Nu in de salon: Universal Contour Wrap 

M-Age Beautysalon heeft het genoegen u te mogen medelen dat het sinds april de Universal Contour Wrap mag aanbieden. Dat betekent voor u dat u echt centimeters kan verliezen (naast de centimeters die u misschien al met sporten bent kwijt geraakt!) En het unieke is dat u deze behandeling ook nog eens kunt combineren met onze Instant body lifting behandelingen met de Tripolar Radio Frequentie (RF).

Klik hier voor meer informatie over de behandeling  

 

Ervaringen met UC Wrap in de pers 

Lees ook de ervaringen met UC Wrap van een redactrice van de Libelle en de column van Patty Brard in Weekend!!